GTA V Nedir?

0 49

Karakter tasarımım nasıl olmalı?

İlk girişinizi yaptığınızda karşınıza oyuncu oluşturma menüsü çıkacaktır. Bu ekranda oyuncunuzun fiziksel özelliklerinin yanı sıra kişisel özelliklerini, life-style’ini ya da günlük yaşamına dair hususları belirliyorsunuz. Elbette gidişatınızı etkileyecek bu dokunuşlar, fakat pekte büyük olmadığını belirtmek zorundayız.

Ayrıca oyuncunuzun fiziksel özellikerinde epey dikkatli olmalısınız. Yoksa değişikliğe gitmeniz cebinizden büyük miktarlar alabilir.

Girişteki çevrimiçi eğitimini tamamlamalı mıyım?

Oyuncunuzu oluşturmanın ardından GTA Çevrimiçi’ye girebilmeniz amacıyla hızlıca minik text’lerle dolu GTA Çevrimiçi eğitimini bitirmelisiniz.

Tabiki eğitimi bitirmeden atlayabilmeniz için bir seçenek mevcut fakat genel sistemi yeterince iyi kavrayabilmeniz adına tavsiye ederim. İşinize yarayacak olmasının yanı sıra, atladığınız takdirde oyunda geliştikten sonra birtakım görevleri oyun size sunmayacaktır.

Bir sonraki adım ne olmalı?

Giriş yaptığınız an öncelikle şehri mümkün olduğunca fazla incelemek olmalıdır. Bunun yanı sıra bir şeyler çalarak para kazanmak veyahut görevler arasından herhangi birini seçmek iyi bir başlangıç olabilir.

Ayrıca zamanı durdurarak çevrimiçi menüsünde ‘İşler’ seçeneğinden çalışmaya başlayabilirsiniz.

Oyunda canımı, korumamı ve mühimmatımı nasıl doldururum?

GTA 5’te oyuncunuzun bilgileri aşağılarda yer alan mavi ve yeşil butonlar tarafından belirtilir. Yeşil buton canınız hakkında bilgi verirken, mavi buton korumanızı yansıtır. Makinelerden çeşitli yiyecekler alıp yerseniz canınızı arttırabilirsiniz.

AmmuNation ekranından oyuncumuz için bir koruma giysisi temin edebilirsiniz. Ayırca kıyafetinizim altında saklamak ya da saklamamak tamamen size kalmış.

Herhangi bir build satın almalı mıyım?

Phone’dan mobil verinizi etkinleştirerek Para ve Diğer servisler butonuna girerek Dynasty 9 Real Estate’e tıklayarak elde edebileceğiniz tüm buildlere erişebilirsiniz.

Dynasty 8 Exclusive Realty’den iş mekanı elde edebilir, Mazebank Foreclosure ile eğlence mekanlarından yeraltı dünyasına dair buildlere kadar pek çeşitli builde erişebilirsiniz.

Nasıl hızlıca para kazanıp gelişirim?

Dünyada size verilen mission’ların yanı sıra RockStar Games olarak devamlı sundukları haftalık faaliyetlere girerek büyük miktarlarda para ve itibar puanı elde edebilirsiniz.

Kazandığım parayı nasıl koruyabilirim?

GTA 5 Çevrimiçi’nin çok çeşitli yapıda oyuncuların bir arada her şeyi kafalarına göre işleyebileceği bir mecra olması sebebiyle yanınızda nakit taşımak epey riskli bir eylemdir.

Elde ettiğiniz nakitleri kaybetmemek adına kazandığınız an bulabileceğiniz ilk bankaya yatırmalısınız. Diğer türlü pek çok oyuncu bi şeyler çalmak için çabalayacaktır.

Bonus taktik:

Açıklıyorum sonra teşekkür edersiniz:)

Dünyada herhangi bir aracı elde etmek amacıyla yüklü miktarlar ödemenize gerek yok. RockStar Sosyal Kulübü’ne katılarak GTA dünyasındaki en iyi araçlardan olan epey lüks Nissan GTR’yi andıran race car’ı alabilirsiniz. Bununla birlikte yarışlara katılım sağlayıp başarılar elde edebilirsiniz.

Bir diğer ayrıntı ise aracı elde etmenizin ardından diğer karakterlere çalınmasını engellemek amacıyla çalınma/kaybolma butonuna nakit ödemeniz lazım geliyor. Bunun yanı sıra bir garaj elde ederekte aracınızı koruyabilirsiniz.

Ne kadar oynarsak oynayalım sıkılmayacağımızı düşündüğüm tatlı oyun.

Oynayın, oynatın!

İyi eğlenceler ve şanslar <3

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku