Apex Legends Nedir? Nasıl Oynarım?

0 43

Oyunculara sunulduğu 8 hour içerisinde 1.000.000’den daha çok yüklenme kazanınca bütün ilgiyi kendinde topladı.

Apex Legends’in ücretli olmadığını ayrıca vurgulayalım.

İlk olarak kahramanlarda passive hususlar bulunmakta. Ve ”q” tuşuyla kahramanınıza mahsus farklı bir güç de var. Dahasında f butonu yardımıyla kahramanın büyük gücünü elde ediyorsunuz.

Kahramanlar

Tazı

Passive Gücü: Rakibin ardında bıraktığı emareleri bulabilir.

Q Gücü: Q gücünden yararlandığınızda haritadaki bölge içerisindeki komplolar ya da emareler karşınızda beliriyor.

”F” Gücü (Hunting Monster): Kahramanın hisleri, ”Q” gücüne kıyasla oldukça büyük bir bölgede rakibi bulabilirsiniz bunun yanı sıra koşmanız da gelişecek.

Bangalore

Passive Gücü: Hızlı ilerlerken kahramanınız zarar görürse hızınızı yükseltir.

”Q” Gücü (Sis Bomb): Bu güçten yararlanacağınız vakit trio smoke bomb aktif edersiniz. Sisi fırlattığınız alana yönelen üç smoke bomb etrafı bulayacaktır.

”F” Gücü (Artillery Bombardment): Bu güç için haritadan bir bölge buluyorsunuz, hemen ardından roketler o alanı paramparça ediyor

Kostik

Passive Gücü: Bu kahraman kesinlikle bir toxic smoke kahramanı. Fırlatacağınız toxic smoke, içerisinde bulunan rakipleri size gösterecek.

Q Gücü (Gas Trap): Toxic komploları o belirlediğiniz alanda oluşturuyorsunuz.

Bu bubilere mermi vs isabet ettiğinde toxic smoke etrafı ele geçiriyor ve rakibin sağlığına hasarlar veriyor.

”F” Gücü (Toxic Smoke Bomb): Bu gücü devreye soktuğunuzda ağır bir toxic sis katmanı etrafınızı sarıyor ve sisin dahilinde olanların sağlığı büyük hasar görüyor.

Cebelitarık

Passive Gücü: Gibraltar zemine değdiğinde düşman saldırıların zararını yok etmek için bir zırh yeri tutar.

Q Gücü (Safe Kulesi): Çeyrek dakika süresince zarar aldırmayacak bir zırh. Fakat bu zırh süresince siz de düşmana zarar veremiyorsunuz.

F Gücü (Defense Bombardment):

Haritadan bir bölge belirliyorsunuz, ardından roketler o bölgeyi yağmalıyor.

Hayat Çizgisi

Passive Gücü: Ekipteki dostlarınızdan biri ağır yaralanmışsa ve kurtarma timi yardıma koşmuşsa düşmanlara karşı bir zırh devreye giriyor, aynı zamanda sağlık itemlerini kullanma hızı da artıyor.

Q Gücü (Curative Uçak):

Q Gücünü aktif ettiğinizde ekibimize ait mini uçak etrafınızda dolanıyor. Ekibimizden kimin sağlığı hasar gördüyse onun sağlığını arttırıyor.

F Gücü (Aid-Kit):

Pek çok oyundaki kutuları ‘hayat çizgisi’ kahramanı üstleniyor. Bu Gücü devreye soktuğunuzda işaretlediğiniz alana bir kutu bırakılıyor, içeriği de çeşitli korunma itemleri oluyor.

Yol Gösterici

Passive Gücü: Koruma alanının next konumunu bilebilirsiniz.

‘Q” Gücü (Hook): Hook gücü yardımıyla herhangi bir yere hook atıp kendinizi orda bulabilirsiniz.

”F” Gücü (Zip Hattı): Stratejik anlamda ekibinizin işine yarayacak bir ulaşım hattı elde edebilirsiniz.

Hayalet

Passive Gücü: Düşman ekipten herhangi bir karakter yakınınıza iliştiğinde bir sound size haber verir. Dikkatli olun!

Q Gücü (Hayalet): Bu güçten yardım aldığınızda bir süre rakipleriniz sizi göremeyecek.

F Gücü (Black Hole): Bütün Takım oyuncularının yararlanabilmesi amacıyla Black Hole’lar oluşturabilirsiniz.

kullanabilmesi için kara delikler açabilirsiniz. Bu Hole’lar yardımıyla farklı bir alanda takımındaki oyuncularla birleşebilirsiniz.

Işık Yanıltmacı

Passive Gücü: Fast power yardımıyla uzaklaşırken kahramanınız beş sn süresince görünmez olur.

Q Gücü (Fake Bait): Rakibe fake atmak adına kahraman gibi bir bait iletirsiniz.

”F” Özelliği (Team Work): Rakibe fake atmak ya da tetiklemek amacıyla gerçek olmayan mirage kahramanları salar.

Oynayın, oynatın!

İyi eğlenceler ve şanslar <3

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku